Játékos Balaton

„Jó játékot, s a játék igaz örömét mindenkinek!”  /Padisák Mihály/

Játékos Balaton logo

A program egy olyan interaktív játszóházat biztosít, amely játékos formában ismerteti meg a gyerekeket a Balaton természeti és kulturális értékeivel, múltjával és jelenével. A szorgalmi időszakban elsősorban a helyben élőknek ad segítséget tanulmányaik kiegészítéséhez, az idegenforgalmi szezonban a turisták számára biztosít tartalmas időtöltést.

A Játékos Balaton játéktér egy fizikailag is összetartozó, a Balatonhoz kapcsolódó játék együttest jelent, melynek keretében játékmester (animátor) közreműködésével játszhatnak a gyerekek. Vannak óriás kirakók, célba dobálók, ügyességi és rajzolós játékok, logikai és történeti tesztek, jelmezes beöltözés, fényképezkedős játék, versenyeztető játék (terepasztalon kell két kacsát zsinóron húzni, feltekerni a zsinórt, így versenyeznek stb.).
Mivel ügyességi és logikai játékok egyaránt szerepelnek a programban, gyakorlatilag óvodás kortól a kis gimnazistáig találnak elfoglaltságot a gyerekek. Természetesen az igazi élmény mindezt a szülőkkel vagy akár a nagyszülőkkel végigjátszani!

Ezért ígér igazi családi programot az interaktív játéktér.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.