Balaton Játékpont

2015. április közepén nyitotta meg kapuit városunkban a BALATON JÁTÉKPONT. A Pannónia földszintjén több mint 300 m2 alapterületen interaktív játéktér vár kicsiket és nagyokat. Az Almádiért Közalapítvány által működtetett játszóház a helyi és az ide érkező vendég gyermekeknek, kísérőiknek és az ifjúsági korosztálynak nyújt kulturált szabadidő-eltöltési lehetőséget.

A Balaton Játékpont részként megismerhetik a gyerekek a HUNGARIKUM KINCSESTÁRat, amely egy interaktív játék a Magyar Értéktárban és a Hungarikumok Gyűjteményében szereplő értékekről. Kicsik és nagyok kalandozhatnak nemzeti parkjainkban, ismerkedhetnek a solymászattal, a mohácsi busómaszkokkal, megtölthetik a képzeletbeli kosarat a legismertebb hungarikumokkal.

A Balaton Játékpontban legfontosabb játékeleme a JÁTÉKOS BALATON, amely egy fizikailag is összetartozó, a Balatonhoz kapcsolódó játék együttest jelent, melynek keretében gyerekek és családok játékos formában ismerkedhetnek a Balaton történetével, természeti és kulturális értékeivel. A játékterek különböző érdekes játékokat sorakoztatnak fel az óriáskirakóstól kezdve a horgászós játékig. A játékok a Balatonnal kapcsolatos szinte valamennyi témakört bemutatják, így az érdeklődők játszva ismerkedhetnek meg a tó értékeivel, múltjával és jelenével.

Ezek mellett számtalan társasjátékkal, könyvekkel, bábokkal és további izgalmas készségfejlesztő játékokkal várjunk mindenkit, 0-99 éves korig.

A tanévkezdéssel együtt nálunk is indulnak a korábbi időszakban megismert és megkedvelt foglalkozások, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót.

 

A foglalkozásokra előzetes bejelentkezés nem szükséges, a részletes programról honlapunkon valamint Facebook oldalunkon találnak bővebb információt.
De ami a legfontosabb: a Balaton Játékpont látogatása ingyenes!

Játékmester: Papp Judit, Simicz Andrea, Matosné Goda Éva, Ördög Krisztina

Nyitva tartás: 

Hétfő – Péntek 10:00 – 18:00
Szombat 14:00 – 18:00

 

Állandó foglalkozásaink:

Hétfő 16:00 Babráló – Kézműves játszóház
Kedd 17:00 Egyszer volt … – Interaktív mesefoglalkozás
Szerda – Szabad játék
Csütörtök 17:00 Kuckó meséi – Diavetítés
Péntek – 16:00 KrisztiFuszi műhely – kézműves alkotás

Gyertek, játszatok velünk!

Tel.: 20/383-8796

E-mail: balatonjatekpont@gmail.com

Facebook: Balaton Játékpont

Helyszín: Balatonalmádi Városház tér 4. (Pannónia földszintje)

MŰKÖDTETŐ: ALMÁDIÉRT KÖZALAPÍTVÁNY 8220 Balatonalmádi Széchenyi sétány 1.

Almádiért Közalapítványe e-mail: almadiert@gmail.com

Várunk mindenkit szeretettel!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.